Installasjonen er gratis og åpen for alle barn og alle som har vært barn. Alle dager kl. 10-16.

Tigerstadsteatret har vært på feltstudie og intervjuet barn og unge over hele byen om hvordan det er å vokse opp i Oslo. Resultatet er den altomsluttende teaterinstallasjonen ”Tigerstadskids”; en opplevelse helt utenom det vanlige der publikum kan gå på oppdagelsesferd i Tigerstaden og lytte til Oslobarnas stemmer.

Selveste Rådhushallen er rommet når den delte byen Oslo samles og Tigerstadskidsa får sine stemmer hørt i Oslos viktigste bygg. ”Tigerstadskids” er startskuddet for Tigerstadsteatret og Oslo Nye Teaters store satsning på teater for barn og unge i Oslo.

Ta av deg skoa og gå på oppdagelsesferd på det fargerike bydelskartet, snik deg inn og ut av små hus og lytt til Oslobarnas hvisken og brøl. Finner du veien hjem, møter du en ny venn, kan du høre barnas brøl?

Folka bak Tigerstadskids er: Hilde Brinchmann, Toril Solvang, Wenche Viktorsdatter, Kaya Gaarder, Lisa Smith Walaas, Wilhelm Støylen, Helle Haugsgjerd, Signe Gerda Landfald, Eskil Johnsen, Morten Quist Hommersand, Mats Holm, Bernt Karsten Sannerud, Arne Lindberget og alle på Oslo Nye Teater.

For påmelding av skoleklasser send mail til skolebooking@tigerstadsteatret.no

Støttet av Norsk Kulturråd, Oslo kommune.