Tigerstadsteatret er et teater for barn og unge i Oslo. Teatret har siden oppstarten i 2015 gjort seg bemerket med flere forestillinger, deriblant Tigerstadskids, To Hjem, TIGERBUSSEN kommer! og Heddapris-vinneren Ingenting. Vår visjon er at alle barn og unge i Oslo skal få oppleve teater som vil bety noe for dem for resten av livet. Tigerstadsteatret samarbeider med Oslo Nye Teater i satsingen Teater til ungdommen på Trikkestallen. Fra våren 2021 ruller vårt nye teaterrom på hjul «TIGERBUSSEN» i Oslos gater.

Tigerstadsteatret ledes av Hilde Brinchmann og Wenche Viktorsdatter Paulsen.

Vi drømmer om at Oslo skal bli verdens beste by å vokse opp i!

Hilde Brinchmann

Hilde Brinchmann
Kunstnerisk leder, daglig leder og regissør
Mobil: 980 73 235
hilde@tigerstadsteatret.no

Regissør utdannet ved Dramatiska Institutet i Stockholm. Hilde har vært husregissør for Riksteatret der hun blant annet hadde manus og regi for grunnlovsforestillingen Folkestyre 2014. Hun har skrevet manus til Ole Ivars Musikalen på Nationaltheatret og laget dokumentarfilmen Pam til Paris på NRK. Hilde har regissert norgespremierer på Christian Lollikes Kosmisk frykt eller dagen da Brad Pitt fikk paranoia, Elfride Jelineks Prinsessedrama og Mark Ravenhills Shoot. For sin interaktive versjon av Trollmannen fra Oz på Brageteatret fikk hun i 2015 Heddaprisen for årets beste barne- og ungdomsforestilling.

Wenche Viktorsdatter Paulsen

Wenche Viktorsdatter Paulsen
Kunstnerisk leder, styreleder og produsent
Mobil: 476 33 286
wenche@tigerstadsteatret.no

Scenekunstprodusent utdannet ved Dramatiska Institutet i Stockholm. Wenche er fast ansatt som produsent ved Riksteatret og har tidligere arbeidet som produsent ved Nationaltheatret. Wenche har produsert et tjuetalls produksjoner, og forestillinger for barn og unge er det som betyr mest. Wenche holder kurs, arbeider som mentor og er gjesteforeleser ved Kunsthøgskolen i Oslo og Handelshøyskolen BI.