Tigerstadsteatret er et teater for barn og unge i Oslo. Vår visjon er at alle barn og unge i Oslo skal få oppleve teater som vil bety noe for dem for resten av livet. Tigerstadsteatret samarbeider med Oslo Nye Teater i satsingen Teater til ungdommen på Trikkestallen. Tigerbussen er Tigerstadsteatrets rullende teater.

Tigerstadsteatret ledes av Hilde Brinchmann og Wenche Viktorsdatter Paulsen.

Tigerstadsteatret samarbeider med Oslo Nye Teater, DKS i Oslo, Redd Barna, Det Andre Teatret og mange andre som jobber for at Oslo skal bli verdens beste by å vokse opp i.

Vi drømmer om at Oslo skal bli verdens beste by å vokse opp i!

Hilde Brinchmann

Hilde Brinchmann
Teatersjef og daglig leder
Mobil: 980 73 235
hilde@tigerstadsteatret.no

Regissør utdannet ved Dramatiska Institutet i Stockholm. Hilde har regissert for flere institusjonsteatre i Norge og Sverige. For sin interaktive versjon av Trollmannen fra Oz på Brageteatret fikk hun i 2015 Heddaprisen for årets beste barne- og ungdomsforestilling. Hun mottok også Heddaprisen i 2019 for beste forestilling for barn for Mio, min Mio og beste forestilling for ungdom for Ingenting.

Wenche Viktorsdatter Paulsen

Wenche Viktorsdatter Paulsen
Teatersjef og styreleder
Mobil: 476 33 286
wenche@tigerstadsteatret.no

Scenekunstprodusent utdannet ved Dramatiska Institutet i Stockholm. Wenche er fast ansatt som produsent ved Riksteatret og har tidligere arbeidet som produsent ved Nationaltheatret. Wenche har produsert et trettitalls produksjoner, og forestillinger for barn og unge er det som betyr mest. Wenche holder kurs, arbeider som mentor og er gjesteforeleser ved Kunsthøgskolen i Oslo og Handelshøyskolen BI. Wenche er styreleder for Tigerstadsteatret og Norsk Publikumsutvikling.

STYRET

Det er viktig for Tigerstadsteatret å ha et kompetent, reflektert og allsidig styre, som synes det er gøy å jobbe for et Tigerstadsteatret for fremtiden.

Styret for perioden 2022–2024 er nå på plass og vi er veldig glade for at Ivar Køhn og Numa Edema Norderhaug har takket ja til å fylle to viktige plasser i kommende år. Suzanne Osten, Maria Mediaas Jørstad, Jorge Navarro-Fica og Jan Bøhler har takket ja til å fortsette i styret med Wenche Viktorsdatter Paulsen som styreleder.

TIGRENE