Tigerstadsteatret er et teater for barn og unge i Oslo. Vår visjon er at alle barn og unge skal få oppleve teater som vil bety noe for dem for resten av livet. Tigerbussen er Tigerstadsteatrets rullende teater.

Tigerstadsteatret ledes av Hilde Brinchmann og Wenche Viktorsdatter Paulsen.

Tigerstadsteatret samarbeider blant annet med DKS i Oslo, Redd Barna, samt mange andre som jobber for at Oslo skal bli verdens beste by å vokse opp i.

–Vi drømmer om at Oslo skal bli verdens beste by å vokse opp i!

Hilde Brinchmann
Teatersjef og daglig leder
Mobil: 980 73 235
hilde@tigerstadsteatret.no

Regissør utdannet ved Dramatiska Institutet i Stockholm. Hilde har regissert for flere institusjonsteatre i Norge og Sverige. For sin interaktive versjon av Trollmannen fra Oz på Brageteatret fikk hun i 2015 Heddaprisen for årets beste barne- og ungdomsforestilling. Hun mottok også Heddaprisen i 2019 for beste forestilling for barn for Mio, min Mio og beste forestilling for ungdom for Ingenting.

Wenche Viktorsdatter Paulsen
Teatersjef og styreleder
Mobil: 476 33 286
wenche@tigerstadsteatret.no

Scenekunstprodusent utdannet ved Dramatiska Institutet i Stockholm. Wenche er fast ansatt som produsent ved Riksteatret og har tidligere arbeidet som produsent ved Nationaltheatret. Wenche har produsert et trettitalls produksjoner, og forestillinger for barn og unge er det som betyr mest. Wenche holder kurs, arbeider som mentor og er gjesteforeleser ved Kunsthøgskolen i Oslo og Handelshøyskolen BI. Wenche er styreleder for Tigerstadsteatret og Norsk Publikumsutvikling.

Heidi A. Lundbakk
Produksjonsleder
Mobil: 917 06 646
heidi@tigerstadsteatret.no

Produksjonsleder, fungerende daglig leder ved behov, samt turnéansvarlig for Tigerbussen. Urbanist og kulturentusiast med cand.mag. i film og mediekunnskap, elleve års erfaring fra filmbransjen og master i eiendomsutvikling og forvaltning.

Knut Steen
Skuespiller, ensemblesjef og koordinator
Mobil: 407 27 169
knut@tigerstadsteatret.no

Knut har vært en del av Tigerstadsteatret siden starten og er en del av grunnmuren i teatret.

STYRET

Det er viktig for Tigerstadsteatret å ha et kompetent, reflektert og allsidig styre, som synes det er gøy å jobbe for et Tigerstadsteatret for fremtiden.

Styret for perioden 2022–2024 er nå på plass og vi er veldig glade for at Ivar Køhn og Numa Edema Norderhaug har takket ja til å fylle to viktige plasser i kommende år. Suzanne Osten, Maria Mediaas Jørstad, Jorge Navarro-Fica og Jan Bøhler har takket ja til å fortsette i styret med Wenche Viktorsdatter Paulsen som styreleder.

TIGRENE