Tigerstadsteatret er et teater for barn og unge i Oslo. Vår visjon er at alle barn og unge i Oslo skal få oppleve teater som vil bety noe for dem for resten av livet. Tigerstadsteatret samarbeider med Oslo Nye Teater i satsingen Teater til ungdommen på Trikkestallen.  TIGERBUSSEN er Tigerstadsteatrets rullende teater.

Tigerstadsteatret ledes av Hilde Brinchmann og Wenche Viktorsdatter Paulsen.

Tigerstadsteatret samarbeider med Oslo Nye Teater, DKS i Oslo, Redd Barna, Det Andre Teatret og mange andre som jobber for at Oslo skal bli verdens beste by å vokse opp i.

Vi drømmer om at Oslo skal bli verdens beste by å vokse opp i!

Hilde Brinchmann

Hilde Brinchmann
Teatersjef og daglig leder
Mobil: 980 73 235
hilde@tigerstadsteatret.no

Regissør utdannet ved Dramatiska Institutet i Stockholm. Hilde har regissert for flere institusjonsteatre i Norge og Sverige. For sin interaktive versjon av Trollmannen fra Oz på Brageteatret fikk hun i 2015 Heddaprisen for årets beste barne- og ungdomsforestilling. Hun mottok også Heddaprisen i 2019 for beste forestilling for barn for Mio, min Mio og beste forestilling for ungdom for Ingenting.

Wenche Viktorsdatter Paulsen

Wenche Viktorsdatter Paulsen
Teatersjef og styreleder
Mobil: 476 33 286
wenche@tigerstadsteatret.no

Scenekunstprodusent utdannet ved Dramatiska Institutet i Stockholm. Wenche er fast ansatt som produsent ved Riksteatret og har tidligere arbeidet som produsent ved Nationaltheatret. Wenche har produsert et trettitalls produksjoner, og forestillinger for barn og unge er det som betyr mest. Wenche holder kurs, arbeider som mentor og er gjesteforeleser ved Kunsthøgskolen i Oslo og Handelshøyskolen BI. Wenche er styreleder for Tigerstadsteatret og Norsk Publikumsutvikling.

STYRET

Tigerstadsteatret er glade for at en så kunnskapsrik, engasjert og inspirerende gjeng vil være med oss i kampen for at alle barn og unge i Oslo skal få oppleve teater! Styret består av Jan Bøhler, Suzanne Osten, Maria Mediaas Jørstad, Jorge Navarro-Fica, Hina Zaidi, Tord Nygreen Neve og styreleder Wenche Viktorsdatter Paulsen.

Jan Bøhler
Stortingsrepresentant, musiker og ildsjel

Jan Bøhler er den musikalske Groruddølen med det store hjertet for ungdom. Han har yrkesbakgrunn som ungdomsarbeider og fritidsklubbleder og er særlig opptatt av oppvekstsvilkårene for ungdom i Oslo. Ved siden av sitt engasjement for ungdom, sin musikalske virksomhet, styrearbeid for Grorud IL og Natteravnene, satt Bøhler på Stortinget for Arbeiderpartiet i perioden 2005–2021.

Suzanne Osten
Regissør, pionér og professor

Suzanne Osten er svensk regissør for film og teater og grunnleggeren av det legendariske teatret UNGA KLARA i Stockholm. Suzanne har vært med på å løfte barneteaterets status over hele verden og er en brennende forkjemper for barns rett til kunst. Osten var professor i regi ved Dramatiska Institutet (nå Stockholms Konstnärliga Högskola) fra 1995 – 2009. Hun har skrevet bøker, teaterstykker og filmmanus og mottatt en mengde utmerkelser for sitt arbeid over hele verden.

Maria Mediaas Jørstad
Daglig leder i Talent Norge og scenekunstprodusent

Maria Mediaas Jørstad bor på Grünerløkka i Oslo og er daglig leder i Talent Norge. Hun har tidligere arbeidet som sjefsprodusent ved Nationaltheatret og er utdannet scenekunstprodusent ved Dramatiske Institutet (nå Stockholms konstnärliga högskola). Maria var i 2007-2010 daglig leder for Blixten & Co AS hvor hun produserte musikalen MAMMA MIA! som ble oppført på Folketeatret i Oslo.

Hina Zaidi
Skuespiller, barnevernspedagog og boksetrener

Hina Zaidi er oppvokst i Groruddalen og er utdannet skuespiller fra Nordic Black Xpress. I tillegg til å være skuespiller er Hina utdannet barnevernspedagog fra Oslo Met. Hina er trener ved Stovner Bokseklubb og hun er veldig engasjert i nærmiljøet. I 2019 var hun med i Tigerstadsteatrets forestilling INGENTING som vant Heddapris for beste ungdomsforestilling det året.

Tord Nygreen Neve
Jurist og feminist

Tord Nygreen bor på Fredensborg i Oslo og arbeider til daglig som jurist i Oslo brann- og redning. Han er interessert i alt som rører seg av kunst og kultur i byen vår og er politisk engasjert i partiet Feministisk Initiativ. Tord har alltid stilt seg på de svake sin side og er flammende opptatt av barns rettigheter, menneskerettigheter og kvinnekamp.

Jorge Navarro-Fica
Pedagogisk leder og filmregissør

Jorge Navarro Fica er utdannet barnehagepedagog fra Oslo Met og filmregissør fra Arts University i Bournmouth. Jorge er pedagogisk leder ved Grorud barnehage og er særlig opptatt av barnehagebarnas behov for kunst og kultur. Da han var 17 år regisserte han opplysningsfilmen ”Svart barndom” som ble vist på skoler over hele Norge.

TIGRENE