Tigerstadsteatret har fått nytt styre! Vi er glade for at en så kunnskapsrik, engasjert og inspirerende gjeng vil være med oss i kampen for at alle barn og unge i Oslo skal få oppleve teater!
Det nye styret består av Jan Bøhler, Suzanne Osten, Maria Mediaas Jørstad, Jorge Navarro-Fica, Hina Zaidi, Tord Nygreen Neve og styreleder Wenche Viktorsdatter Paulsen.

JAN BØHLER

Stortingsrepresentant, musiker og ildsjel
Jan Bøhler er den musikalske Groruddølen med det store hjertet for ungdom. Han har yrkesbakgrunn som ungdomsarbeider og fritidsklubbleder og er særlig opptatt av oppvekstsvilkårene for ungdom i Oslo. Ved siden av sitt engasjement for ungdom, sin musikalske virksomhet, styrearbeid for Grorud IL og Natteravnene, er Bøhler Stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og har sittet på Stortinget siden 2005. Jan Bøhler var leder for Oslo Arbeiderparti fra 2004 – 2016.

SUZANNE OSTEN

Regissør, pionér og professor
Suzanne Osten er svensk regissør for film og teater og grunnleggeren av det legendariske teatret UNGA KLARA i Stockholm. Suzanne har vært med på å løfte barneteaterets status over hele verden og er en brennende forkjemper for barns rett til kunst. Osten var professor i regi ved Dramatiska Institutet (nå Stockholms Konstnärliga Högskola) fra 1995 – 2009. Hun har skrevet bøker, teaterstykker og filmmanus og mottatt en mengde utmerkelser for sitt arbeid over hele verden.

MARIA MEDIAAS JØRSTAD

Daglig leder i Talent Norge og scenekunstprodusent
Maria Mediaas Jørstad bor på Grünerløkka i Oslo og er daglig leder i Talent Norge. Hun har tidligere arbeidet som sjefsprodusent ved Nationaltheatret og er utdannet scenekunstprodusent ved Dramatiske Institutet (nå Stockholms konstnärliga högskola). Maria var i 2007-2010 daglig leder for Blixten & Co AS hvor hun produserte musikalen MAMMA MIA! som ble oppført på Folketeatret i Oslo.

HINA ZAIDI

Skuespiller, barnevernspedagog og boksetrener
Hina Zaidi er oppvokst i Groruddalen og er utdannet skuespiller fra Nordic Black Xpress. I tillegg til å være skuespiller er Hina utdannet barnevernspedagog fra Oslo Met. Hina er trener ved Stovner Bokseklubb og hun er veldig engasjert i nærmiljøet. I 2019 var hun med i Tigerstadsteatrets forestilling INGENTING som vant Heddapris for beste ungdomsforestilling det året.

TORD NYGREEN NEVE

Jurist og feminist
Tord Nygreen bor på Fredensborg i Oslo og arbeider til daglig som jurist i Oslo brann- og redning. Han er interessert i alt som rører seg av kunst og kultur i byen vår og er politisk engasjert i partiet Feministisk Initiativ. Tord har alltid stilt seg på de svake sin side og er flammende opptatt av barns rettigheter, menneskerettigheter og kvinnekamp.

JORGE NAVARRO-FICA

Pedagogisk leder og filmregissør
Jorge Navarro Fica er utdannet barnehagepedagog fra Oslo Met og filmregissør fra Arts University i Bournmouth. Jorge er pedagogisk leder ved Grorud barnehage og er særlig opptatt av barnehagebarnas behov for kunst og kultur. Da han var 17 år regisserte han opplysningsfilmen ”Svart barndom” som ble vist på skoler over hele Norge.

WENCHE VIKTORSDATTER PAULSEN

Styreleder, kunstnerisk leder og scenekunstprodusent.
Wenche Viktorsdatter Paulsen er utdannet scenekunstprodusent ved Dramatiska Institutet (nå SKH). Hun arbeider til daglig som produsent ved Riksteatret og sammen med Hilde Brinchmann er hun kunstnerisk leder for Tigerstadsteatret. Wenche har også jobbet med produksjon av spillefilm og har tidligere jobbet både ved Hålogaland Teater og Nationaltheatret.

Fotokreditering:

(Bøhler) Janne Møller-Hansen/ VG/ NTB
(Osten) Robin Haldert/ TT/ NTB
(Mediaas) Talent Norge
(Paulsen) Kristin Aafløy Opdan