Jungelen er en unik satsing for 9. og 10. klasser kun tilgjengelig igjennom Den Kulturelle Skolesekken i Oslo. Én skoleklasse av gangen får komme inn i en brutal og dystopisk verden hvor klimakollapsen er et faktum: Europa har blitt en ørken, Skandinavia har blitt en mutert syrejungel og Oslo slik vi kjenner det har forsvunnet.

Med Jungelen lar Tigerstadsteatret seg inspirere av dataspillets dramaturgi. En gruppe med ungdommer sendes inn i fremtiden og blir tatt med på oppdrag i en jungel rammet av krig og konflikt. Publikum er hele tiden i bevegelse gjennom en altomsluttende scenografi i en teateropplevelse de aldri har opplevd maken til.

Jungelen er andre del av Tigerstadsteatret og Oslo Nye Teaters satsing Teater til ungdommen. Første del var Ingenting av Janne Teller, som vant Heddaprisen for beste ungdomsforetilling i 2019.

Jungelen er laget særlig med tanke på smittevern og den pågående korona-situasjonen. Derfor er det kun tillatt med publikum som er i samme kohort (En klasse av gangen). Pr. dags dato er det kun tilgjengelig påmelding for skoleklasser i 9. og 10. klasse gjennom Den Kulturelle Skolesekken i Oslo. Book plass til din skoleklasse her: https://dks.osloskolen.no/jungelen/

Vi håper å kunne selge billetter til ordinert publikum en gang i fremtiden når korona-situasjonen tillater det.

NB! Forestillingen tar i bruk sterke virkemidler som høy lyd og røyk. Deler av forestillingen er på engelsk. Dersom du har spesielle behov for tilpasning, adkomst med rullestol, behov for ledsager eller andre ting så er det viktig at vi får beskjed på forhånd, ta kontakt med Marianne Siljuberg: marianne@tigerstadsteatret.no

Tigerstadsteatret er et teater for barn og unge i Oslo. Teatret har siden oppstarten i 2015 gjort seg bemerket med flere forestillinger, deriblant Tigerstadskids, To Hjem, Tigerbussen kommer! og Ingenting. Deres visjon er at alle barn og unge i Oslo skal få oppleve teater som vil bety noe for dem for resten av livet. Tigerstadsteatret samarbeider med Oslo Nye Teater i satsingen Teater til ungdommen på Trikkestallen. Tigerstadsteatret ledes av Hilde Brinchmann, og Wenche Viktorsdatter Paulsen.

Produsert av Tigerstadsteatret i samarbeid med Oslo Nye Teater og Den Kulturelle Skolesekken i Oslo